Bekijk onze mobiele pagina

HR Officer (24 uur)

Direct aan de slag in een enthousiast en gezellig team?

De deur staat altijd wagenwijd open bij HR, gelukkig vind jij het hartstikke leuk om met mensen om te gaan. Je bent als HR Officer sparringpartner voor het management, verantwoordelijk voor de HR-processen, je adviseert, draagt zorg voor het juist toepassen van de arbeidsvoorwaarden en levert een bijdrage aan het optimaliseren van het HR-beleid.
Wij zijn erg betrokken bij onze medewerkers en willen graag dat zij zich allemaal betrokken blijven voelen bij Leen Menken. Ons bedrijf groeit en nieuwe collega’s moeten zich ook snel op hun gemak voelen en een fijne werkplek hebben. Uiteraard lever jij daar een belangrijke bijdrage aan.

Dit alles ga je doen op onze vestiging in Zoetermeer in ons spiksplinternieuwe kantoor!  Samen met één HR collega beman je onze HR afdeling. Wij opereren als zelfstandig bedrijf, maar je werkt daarnaast ook nauw samen met de HR afdeling van DynaGroup. Wij zijn allebei dochterondernemingen van het Belgische bpost, en op veel vlakken zoeken we de samenwerking op.  

 
Wij hebben jou nodig als HR-Officer omdat je met name sterk bent in het:
 • Ondersteunen van leidinggevenden/managers op het gebied van HR 
 • Fungeren als eerste aanspreekpunt (zowel telefonisch, fysiek als per e-mail) voor medewerkers en leidinggevenden omtrent HR-gerelateerde vragen
 • Begeleiden van de werving- en selectieprocessen 
 • Fungeren als casemanager bij langdurig zieken
 • Bijhouden van personele administratie zoals verlof- en verzuimregistratie, in- en uitdiensttreding
 • Verzorgen van correspondentie tussen organisatie en medewerkers 
 • Deelnemen in diverse HR-gerelateerde projecten
 
Jij komt zeker voor de functie in aanmerking als jij:
 • Een afgeronde hbo-opleiding hebt, bij voorkeur richting HR
 • Aantoonbare ervaring in een operationele HR-rol hebt
 • De Nederlandse taal goed beheerst en je over fantastische communicatieve skills beschikt
 • Toegankelijk bent voor medewerkers en leidinggevenden en jij je thuis voelt in een logistieke (lees: dynamische) omgeving
 • Net zo enthousiast bent als wij, een organisatorisch wonder met een flinke portie stressbestendigheid
 • In de omgeving van Zoetermeer woont
 
Wat je van ons mag verwachten:

Een leuk team met enthousiaste collega’s in een informele bedrijfscultuur, je driedelig pak/mantelpak kun je thuis laten. Neem vooral wel nieuwe ideeën mee, jouw inbreng is belangrijk voor ons! We bieden je een passend beloningspakket met een rechtstreeks dienstverband bij Leen Menken. Je kunt bij ons aan de slag voor 3 dagen per week (24 uur). 

Bij Leen Menken hebben we een aantal kernwaarden die we belangrijk vinden. Vanuit ons gedachtegoed ‘We Are Moving Forward’ hebben wij een sterke focus op Durven Groeien, waarbij we dagelijks bezig zijn met de innovaties van morgen. Wij geloven dat groei alleen mogelijk is door intensief ‘Samen te Werken’. Met onze mensen en met onze klanten. Zo creëren wij samen win-win situaties voor elke uitdaging in onze omgeving. Effectieve samenwerkingen laten we tot stand komen door onze medewerkers ‘Verantwoordelijkheid’ te laten nemen voor succes en teleurstelling als ook ‘Voorbeeldgedrag’ daarin zichtbaar te waarderen. 

We keep moving forward, wij zijn klaar voor de toekomst!