Bekijk onze mobiele pagina

Referenties

Een klantgerichte logistieke partner met ambitie/img/userfiles/images/Taco%20Mundo%284%29

 

Taco Mundo is specialist in het bezorgen van lekkere, verse Mexicaanse gerechten. Om ervoor te zorgen dat onze klanten thuis optimaal kunnen genieten van onze fresh made mex, is het essentieel dat onze ingrediënten zo vers mogelijk onze vestigingen bereiken. Menken heeft jarenlange ervaring met grote foodketens en staat garant voor de bezorgkwaliteit van onze ingrediënten vanaf onze producenten tot in de vestigingen. En het aantal vestigingen van Taco Mundo groeit gestaag. Menken faciliteert onze groei met een constante, betrouwbare en flexibele logistieke service. Bij Menken werken ze met een team van kundige professionals die weten waar ze het over hebben en die met ons meedenken. 

Tom Filippini, Taco Mundo

 

Menken is onze partner voor een snelle en efficiënte distributie. Wie aan vis denkt, kan niet om Fishermans Choice® heen. De diepvriesgarnalen, surimi, spiesen en zeevruchtendelicatessen van dit kwaliteitsmerk worden volop ingezet in de horeca. Ook de industrie en de consumentenmarkt zijn belangrijke afnemers. Veel producten komen met zeecontainers binnen in de haven van Rotterdam. Menken lost de containers en brengt ze vervolgens naar de opslag of rechtstreeks naar hun bestemming. Dominique Broekhuizen van Fisherman’s Choice®: “We hebben een bijzonder product dat veel aandacht vraagt als het gaat om kwaliteit en veiligheid. Ook tijdens het logistieke traject is kennis nodig over de bijzondere eigenschappen van onze artikelen. Inmiddels hebben we Menken heel wat kunnen leren. En dat praat een stuk makkelijker. Meer nog dan dienstverlener is Menken onze partner. We hebben hetzelfde doel: een snelle en efficiënte distributie. Het koppelen van onze bestelsystemen was dan ook een logische stap. De lijnen zijn op die manier nog korter.

 

Dominique Broekhuizen, Fisherman’s Choice®

 

De medewerkers van Menken zijn oprecht geïnteresseerd in onze manier van werken. Délifrance Nederland is dé specialist voor Franse broodproducten met originele receptuur. De broodjes, patisserie en hartige producten van dit bedrijf worden over de hele wereld verkocht. Menken verzorgt al meer dan tien jaar het voorraadbeheer voor Délifrance Nederland. Tot grote tevredenheid van Ruud van Erp, algemeen directeur van het bedrijf: “We hebben een flinke omvang en veel afleverlocaties. Daar weet Menken uitstekend mee om te gaan. Mijn contactpersonen zijn oprecht geïnteresseerd in onze manier van werken en dat merken we. Ze komen met initiatieven die echt bij ons passen. Dat geeft vertrouwen en zekerheid. Persoonlijk spreekt het karakter van Menken me erg aan. Het is een echt familiebedrijf: stabiel, betrokken en persoonlijk. Dat is geen bedrijfsstrategie, het is gewoon hun manier van werken.

Délifrance Nederland

Diensten

E-commerce Logitsiek
E-commerce Logistiek
lees meer
Foodservice Logistiek
lees meer
Warehousing
lees meer
bekijk alle diensten

Nieuws

Initiatief ‘Last Mile...
lees meer
HelloFresh opent nieuw...
lees meer
Menken één van Nederlands...
lees meer
Overname van Leen Menken door...
lees meer
bekijk alle berichten