Bekijk onze mobiele pagina

Logistieke/technische afstudeer stage

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht?

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Dan ben je bij ons op het goede adres. Wij zijn namelijk op zoek naar studenten die een onderzoek willen doen binnen de logistieke dienstverlening, met als focus geconditioneerd transport in de lastmile. Het onderwerp kan vanuit verschillende perspectieven geïnterpreteerd worden, denk aan Techniek of Logistiek. 
 
Het onderzoek richt zich op ons lastmile netwerk waarin Menken met geconditioneerde multi-temperatuur bussen levensmiddelen bij bedrijven en consumenten bezorgt. Binnen deze dienstverlening spelen leverbetrouwbaarheid, tijdigheid en temperatuur een doorslaggevende rol. Met name de beheersing en monitoring van de temperatuur is hierbij een uitdaging, waarbij wij de hulp van een doortastende, slimme en analytische student goed kunnen gebruiken. Als resultaat van het onderzoek verwachten wij een advies in het te gebruiken materiaal, systeem en uit te voeren proces. 
 
Wij vragen
  • Een analytische instelling 
  • Een actieve houding (aanpakker) 
  • Affiniteit met het onderwerp 
 
Wij bieden jou
  • Een flexibele startdatum 
  • Een afstudeeropdracht op hbo/universitair niveau 
  • Een uitdagend onderzoek met verschillende invalshoeken 
 
Interesse?
Ben jij enthousiast geworden over bovenstaande afstudeeropdracht? Aarzel dan niet en stuur  je motivatiebrief met C.V. naar vacature@leenmenken.nl, t.a.v. Varsha Mahabier. Wie weet start jij dan binnenkort. 

Solliciteer nu!

Stuur ons je CV en motivatie
079 36 34 160